Nowości

Najnowsze promocje, najtańsze ceny i najświeższe wiadomości specjalnie dla Ciebie:

TAK, Chcę!

Polecane Gabinety

Reklama

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

gabinety we wrocławiu
(1 wejść) (1) Gość
Gabinety oferujące tanie wybielanie zębów
W dół
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1
TEMAT: gabinety we wrocławiu
gabinety we wrocławiu 2 lat(a), 4 mies. temu  
Hej, Czy znacie jakieś inne gabinety we Wrocławiu wykonujące wybielanie?
Ja słyszałam o Denta wellmed (mają stronę denta.com.pl) - ponoć są świetni ale nie mam pewności...
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
zuza

Reply Quote

Odp.:gabinety we wrocławiu 2 lat(a), 4 mies. temu Oklaski: 0
Stronę owszem, mają, ale cennika to na niej nie umieścili, więc ciężko powiedzieć czy oferują TANIE wybielanie... Może ktoś korzystał z ich usług?
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
admin
Moderator
graph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Reply Quote

Odp.:gabinety we wrocławiu 2 lat(a), 3 mies. temu Oklaski: 0
zapraszam do Świdnicy - jednoseansowe wybielanie lampa Beyond i oryginalnymi preparatami tej firmy za 600zł

allegro.pl/item773552294_profesjonalne_w...w_swidnica_wroc.html
Wpisz kod   
matdent
Fresh Boarder
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Reply Quote

O:gabinety we wrocławiu 1 Rok, 6 mies. temu  
a moze jestescie zainteresowane moją oferta promocyja na wybielanie nakladkowe.

Wykonuje to samo co w gabinecie stomatologicznym tyle ze w moim własnym gabinecie tyle ze po promocyjnej wakacyjnej cenie

380 ! zl za oba łuki zębowe. To swietna promocja, i do wyboru zele najlepszej firmy opalescence. Mozecie same wybrac sobie stężenie zelu od 10 % do 35 % . Czesc wybielania to maksymalnie 2 tygodnie.
Efekt jest gwarantowany
783 00 61 72 to numer telefonu do mnie.

Wszystko to tylko 2 wizyty. Na pierwszej pobierane są wyciski, a na 2 oddaję gotowe nakładki w opakowaniu oraz strzykawki zelu wybielającego.

Porównbajcie ceny z innymi gabinetami, a potem dzwoncie do mnie bo to oferta nie do przebicia.

Mało tego - promocja jest lepsza bo jesli przyjdą 3 osoby naraz, to opuszcze kazdej z ceny 40 zł !!!!!!!!!!

)) pozdrawiam
www.wybielanie.mamfirme.pl
Wpisz kod   
milakova

Reply Quote

O:gabinety we wrocławiu 1 Rok temu  
Moze wolicie wybielić na prawdę tanio , bezpośrednio u protetyka za 399 zł we wrocławiu ? PROMOCJA trwa !!
W zestawie indywidualne nakładki - górna i dolna , oraz 4 strzykawki żelu wybielającego renomowanej firmy Opalescence. Oraz GRATISY - etui na nakładki, etui podróżne i miniaturowe pasty łagodzące podrażnienie dziąseł
olecam
www.biale-zeby.wroclaw.pl
Wpisz kod   
Wybielanie

Reply Quote

Do góry
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1