Nowości

Najnowsze promocje, najtańsze ceny i najświeższe wiadomości specjalnie dla Ciebie:

TAK, Chcę!

Polecane Gabinety

Reklama

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
Ogólne informacje na temat wybielania zębów
W dół
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 12345678...10
TEMAT: Biała perła
Biała perła 3 lat(a) temu  
Witam! Nie wiem czy to forum już działa, ale nie znalazłam tu żadnych informacji na temat preparatu Biała Perła - może ktoś wie, czy warto go używać? Chętnie bym spróbowała jakiegoś dobrego, ale taniego środka do wybielania...
Pozdr!
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
Annika

Reply Quote

Odp.:Biała perła 3 lat(a) temu Oklaski: 0
Forum startuje, ale powoli! Na pewno wstawimy jakiś artykuł na temat "białej perły", ale póki co, może wypowie się w tym temacie ktoś, to to używał...
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
admin
Moderator
graph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Reply Quote

Odp.:Biała perła 3 lat(a) temu  
Ja wczoraj właśnie kupiłam to cudo! Na doby początek zrobiłam pół godziny góra i pół godziny dół. Zęby mam żółtawe więc mam nadzieję że za kilka dni będzie widać efekt!

Specyfik faktycznie dosyć tani...
Wpisz kod   
Sani

Reply Quote

Ja stosowałem ten żel i jestem całkiem zadowolony. Owszem, nadwrażliwość była - ale jakoś to zniosłem, ważne żeby trzymać się informacji z ulotki.

Warto też powtarzać używanie tego żelu raz na kilka miesięcy, wtedy efekt się utrzymuje!
Wpisz kod   
xxs

Reply Quote

Ja używałam białej parły z nakładkami około roku temu, teraz też do niej wróciłam. Byłam zadowolona z działania żelu jednak potrzeba sporo cierpliwości, aby znieść niewygodę w ustach z powodu nakładek oraz ciągłe upychanie do buzi wacików. Ja trzymałam ok. 30 min nakładki z żelem w buzi, więcej nie mogłam bo mnie szczęka bolała, może dlatego, że nie mam idealnie prostego zgryzu, a na dodatek ten ślinotok- koszmar:huh: Ponadto dłużej trzymać żelu na zębach nie mogłam z powodu wrażliwych zębów, raz przetrzymałam żel ok. 1 godz. to później cały dzień bolały mnie zęby. Jednak efekty widać, już po kilku zastosowaniach powstały u mnie przebarwienia, które minęły po następnych użyciach. Jednym słowem stosując się do poleceń z ulotki powinniście być zadowoleni z rezultatów. Ja osobiście polecam:silly:
Wpisz kod   
paula

Reply Quote

Ja uzywam bialej perły dwa dni i moge ja polecic w 100% widac efekty nie mam podraznionych dziaseł.pzdr
Wpisz kod   
miętki

Reply Quote

A ja NIE POLECAM! Tak mnie zęby po tym bolały, że pasta wylądowała w śmietniku a ja u lekarza! Wybielanie sobie daruję!
Wpisz kod   
zły

Reply Quote

To normalne ze dziasła sa podraznione i bola zeby ale to ustaje po 2-3 dniach i dalej mozna wybielac.ale tak to jest jak sie nie dopasuje dobrze aplikatorów.
Wpisz kod   
miętki

Reply Quote

Zazwyczaj tak... ale nie u mnie Nie pamiętam tego wszystkiego co usłyszałem w gabinecie - ale mówiąc w skrócie - moje zęby się do tego nie nadają - jakieś odsłonięte szyjki, itp. itd. Ja już dziękuję.
Wpisz kod   
zły

Reply Quote

Odp.:Biała perła 3 lat(a) temu Oklaski: 0
zły napisał:
Zazwyczaj tak... ale nie u mnie Nie pamiętam tego wszystkiego co usłyszałem w gabinecie - ale mówiąc w skrócie - moje zęby się do tego nie nadają - jakieś odsłonięte szyjki, itp. itd. Ja już dziękuję.

I właśnie po to aby uniknąć takich sytuacji warto sobie wcześniej poczytać... np. to:
www.tanie-wybielanie-zebow.pl/index.php/...nadwraliwo-zbow.html

Pozdrawiam!
Wpisz kod   
admin
Moderator
graph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Reply Quote

Do góry
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 12345678...10